Review Story Hypotheek bij Echtscheiding

Het moet ook goed geregeld worden voor mij! 

 

“Ik wilde graag in het huis blijven wonen met mijn 3 jong volwassen kinderen maar ik was er nog niet van overtuigd dat het voor mij financieel mogelijk zou zijn. Om een voor mij betaalbare hypotheek na mijn echtscheiding te kunnen krijgen.

Tijdens de gesprekken met de mediator wilde ik er zeker van zijn, dat het financieel ook voor mij goed geregeld werd. Daarom heb ik besloten om een eigen financieel adviseur in te schakelen.”

Emmy vertelt hieronder over haar ervaringen bij het regelen van een hypotheek voor haar woning bij haar echtscheiding met de hulp van Marcel, hypotheekadviseur van ADVAS Hypotheekexperts….

Uitgangspunt was wat IK nodig had!

“De keuze voor Marcel als financieel adviseur was voor mij erg logisch. Marcel kende ik al geruime tijd vanuit de tenniswereld. Het contact was snel gemaakt en tijdens ons gesprek hebben we de hele situatie besproken. Alle financiële gegevens die nodig waren, had ik al meegenomen. Marcel kon er direct mee aan de slag.

Van daaruit, kijkend naar mijn inkomen, pensioen, levensverzekering, geschatte waarde van de woning etc., ging hij op zoek naar de best passende financieringsmogelijkheid bij de banken”.

Uitgangspunt was wat IK nodig had!

Financiering die niet voldoet aan standaard eisen!

Financiering die niet voldoet aan standaard eisen!

“Op initiatief van Marcel heeft hij verschillende keren contact gehad met de financieel adviseur van mijn ex. Om in overleg te zoeken naar goede oplossingen voor ons beiden. Deze wisselwerking zorgde ervoor dat veel financiële keuzes goed en snel afgesproken konden worden.

Tussentijds werd ik op de hoogte gehouden en kreeg ik oplossingsvoorstellen voorgelegd, waarop ik dan kon reageren. Het is voor mij een groot voordeel geweest, dat ik financieel-inhoudelijk onderlegd ben.

Marcel stond er gelukkig open voor dat ik ook een eigen kijk op een aantal zaken had, en dachten met mij mee. Uiteindelijk is er een betaalbare maatwerk constructie voor de hypotheek bij mijn echtscheiding uitgekomen.”

Het maximale voor mij eruit gehaald!

Marcel heeft zich in contact met de bank hard gemaakt voor mijn belangen, en kon die ook onderbouwen. Als tussenpersoon heeft hij echt meer voor elkaar gekregen dan ik zelf had kunnen regelen”.

 

EMMY, Veldhoven

februari, 2021

Het maximale voor mij eruit gehaald!

Contact opnemen met Marcel is makkelijk!