Hypotheekadvies
voor je eigen woning
als ondernemer.

Of je nu DGA of ZZP- er bent, als ondernemer ben je gewend ruim te denken. Om de koers van je bedrijf uit te stippelen en  het verwezenlijken van je passie, je droom. Ruim denken in mogelijkheden verwacht je ook van je hypotheekadviseur.

Een hypotheek regelen voor een ondernemer / ZZP-er kan een uitdaging zijn, maar er zijn meer mogelijkheden dan je misschien denkt. Ook als je korter dan 3 jaar ondernemer bent.

Je hypotheekadviseur is ook ondernemer, dus wij weten wat je beweegt en wat er nodig is om je woondroom te verwezenlijken.

Vaak is maatwerk nodig in overleg met een bank en je accountant.  Hierbij ontzorgen we je volledig zodat jij je kunt bezig blijven houden met je eigen onderneming.

We berekenen je
maximale hypotheek.

Wij bekijken samen de
aandachtspunten voor ondernemers.

Je financiële situatie inzichtelijk

Hou hier rekening mee:
– recente jaarcijfers een Aangifte IB zijn altijd de basis voor een hypotheekaanvraag
– de doorlooptijd voor een ondernemershypotheek is vaak enkele weken langer dan normaal; houd hiermee rekening bij de termijnen in het koopcontract.

 

Wees voorbereid

– vraag je een hypotheek aan na 1 juli, zorg voor de cijfers over het eerste half jaar en de prognose voor het tweede half jaar
– geldverstrekkers vinden een financiële buffer bij ondernemers extra belangrijk

 

Goed om te weten

– het inkomen van een partner telt natuurlijk ook mee
– ben je DGA, dan is niet alleen je salaris is belangrijk, maar ook de winst in je BV
– voor financiering van bedrijfspanden kun je beter direct naar je huisbankier gaan

“De kans op dit huis te kopen was eenmalig. Ideaal voor de combinatie van wonen en werken. Fijn dat Marcel al het werk uit handen nam want ik had ook mijn handen vol aan m’n bedrijf; door samenwerking met mijn accountant was de financiering uiteindelijk geen probleem”.

Dit zeggen klanten
over ons