Over Advas

Hoe werken wij?

In een persoonlijk contact nemen wij samen met jou voldoende tijd om je financiële situatie door te nemen. We bekijken je huidige woon- en leefsituatie, maar hebben ook aandacht voor het toekomstplaatje en jouw wensen daaromtrent.

We maken daarvoor een afspraak met jou, bij jou thuis of online, die ongeveer anderhalf uur in beslag zal nemen.

Daarna werken we dit voor je uit in een verslag, wat je volledig inzicht geeft in jouw financiële mogelijkheden en de voor jou beste keuzes daarin.

Als het moment zich voordoet, dat je beslissingen moet gaan nemen, weet je precies waar je aan toe bent. Maar we blijven altijd een vraagbaak voor je.

Je eigen woning als onderdeel van een totaal financieel plan. Ook op de langere termijn.

Wie zijn wij?

Marcel Hardeman

  • financiële vertrouwenspersoon voor ondernemers en particulieren
  • jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringswereld
  • klanten noemen mij ‘betrouwbaar’, ‘oplossingsgericht’ en ‘helder’
  • natuurlijk Wft gecertificeerd

“Sinds 1999 ben ik eigenaar van Advas hypotheekadviseurs (voorheen Advas Adviesgroep). Het adviseren van MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers is al jaren mijn specialiteit.

Ik ben getrouwd met Anneke. Samen hebben we drie zoons. We zijn afkomstig uit Wageningen en wonen sinds 2000 in de Brainport regio, dichtbij hotspot Strijp-S.

Veel plezier haal ik uit mijn nevenfunctie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in de gemeente Waalre.”

Robin Eleveld

  • hypotheekspecialist & makelaar
  • altijd in de financiële dienstverlening gewerkt
  • betrokken, betrouwbaar en vol enthousiasme
  • uiteraard ook Wft gecertificeerd

Betrokkenbetrouwbaar en vol enthousiasme. Zo omschrijf ik mezelf graag in 3 woorden. Ik zet met veel plezier een stapje extra om onze klanten te ontzorgen. Door helder te communiceren probeer ik te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Wat ik echt leuk vind aan de financiële dienstverlening is dat iedere situatie uniek is. Ik haal veel energie uit het vinden van een passende financiering. Zo hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken en kunnen ze doen wat ze voor ogen hebben: gewoon lekker wonen!

Buiten het werk ben ik graag sportief bezig om fysiek up-to-date te blijven. Dan ben ik regelmatig in de boksring te vinden. Handen inzwachtelen, handschoenen en scheenbeschermers aan en even letterlijk alle gedachten van je afslaan.

Zo blijf ik scherp en kan ik de volgende dag weer met een frisse blik werken.”

Bent u tevreden, vertel het uw vrienden en familie. Kan het beter, laat het ons persoonlijk weten. Dat helpt om ons continu scherp te houden en te verbeteren.