Over Advas

Hoe werken wij?

In een persoonlijk contact nemen wij samen met jou voldoende tijd om je financiële situatie door te nemen. We bekijken je huidige woon- en leefsituatie, maar hebben ook aandacht voor het toekomstplaatje en jouw wensen daaromtrent.

We maken daarvoor een afspraak met jou, bij jou thuis of online, die ongeveer anderhalf uur in beslag zal nemen.

Daarna werken we dit voor je uit in een verslag, wat je volledig inzicht geeft in jouw financiële mogelijkheden en de voor jou beste keuzes daarin.

Als het moment zich voordoet, dat je beslissingen moet gaan nemen, weet je precies waar je aan toe bent. Maar we blijven altijd een vraagbaak voor je.

Je eigen woning als onderdeel van een totaal financieel plan. Ook op de langere termijn.

Wie zijn wij?

Marian Dinnessen

  • ervaring als ‘Erkend Hypotheek Adviseur’ sinds 2009
  • altijd in de financiële dienstverlening gewerkt
  • klanten noemen mij ‘oprecht’ en ‘eerlijk’

“Het leuke aan mijn werk is te zorgen voor financiële rust van onze klanten tijdens bepaalde fases in het leven, o.a. bij de financiering voor de aankoop van een woning.

Persoonlijk contact, een ‘goede klik’, aanvoelen wat echt nodig is en dan ‘beloond’ worden met het bericht “Ik heb een huis gevonden!”, daar doe ik alles voor!

Ik woon samen met mijn twee kinderen in Lieshout. Iedere dag maak ik graag een wandeling met mijn honden en naar de sportschool ga ik iedere week. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid bij de bij de Stichting Dorpshuizen Laarbeek, waar ik heel wat vrije uurtje aan besteed.”

Marcel Hardeman

  • financiële vertrouwenspersoon voor ondernemers en particulieren;
  • jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringswereld
  • klanten noemen mij ‘betrouwbaar’, ‘oplossingsgericht’ en ‘helder’;
  • natuurlijk Wft gecertificeerd;

“Sinds 1999 ben ik eigenaar van Advas hypotheekadviseurs (voorheen Advas Adviesgroep). Het adviseren van MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers is al jaren mijn specialiteit.

Ik ben getrouwd met Anneke. Samen hebben we drie zoons. We zijn afkomstig uit Wageningen en wonen sinds 2000 in de Brainport regio, dichtbij hotspot Strijp-S.

Veel plezier haal ik uit mijn nevenfunctie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in de gemeente Waalre.”

Bent u tevreden, vertel het uw vrienden en familie. Kan het beter, laat het ons persoonlijk weten. Dat helpt om ons continu scherp te houden en te verbeteren.