Review Story Doorstarthypotheek

Na een paar bezichtigingen stonden we eindelijk in ons ‘droomhuis’!

 

Lees hieronder het eerlijke verhaal van een jong stel uit Nuenen over hun ervaringen bij het regelen van een doorstarthypotheek voor hun tweede woning met de hulp van een hypotheekadviseur van ADVAS Hypotheekexperts….

“We wilden heel graag van Veldhoven naar Nuenen verhuizen. Dichter bij onze familie wonen en vooral ook het dorpsgevoel weer terug krijgen. Maar wat was het lastig om er tussen te komen met al die overbiedingen!

Na een paar bezichtigingen stonden we eindelijk in ons ‘droomhuis’. Dit moest het worden, maar we moesten vaart maken. Aan het einde van de bezichtiging hebben in de gang ons eerste bod bepaald en direct aan de verkopende makelaar laten weten.

Vertrouwd contact!

“Helaas, ons bod was te laag, ook al was het boven de vraagprijs. De makelaar had al een hoger bod ontvangen. In de auto hebben we contact gezocht met onze eigen makelaar, die we al hadden gesproken over de verkoopwaarde van ons eigen huis in Veldhoven.

Hij zei ons dat we gerust meer konden bieden, want de verkoop van ons huis zou zeker meer gaan opleveren. Dus 5 minuten later dan ons eerste bod, hebben we een royaal tweede bod gedaan en toen kregen we ons ‘droomhuis’.

Ook bij de aankoop van ons eerste huis in Veldhoven, heeft Advas Hypotheek Experts onze hypotheek goed geregeld. Dus voor ons lag het voor de hand om Advas nu ook weer in te schakelen.

We kwamen in contact met een hypotheekadviseur, die een vroegere bekende van een van onze ouders bleek te zijn, wat direct ‘vertrouwd’ voelde en het contact gezellig maakte.”

Vertrouwd contact!

Totaal geen stress!

Totaal geen stress!

De adviseur is voor ons aan de slag gegaan. We hadden een doorstarthypotheek en een overbruggingshypotheek nodig. We wilden graag een ‘spaarpotje’ aanhouden om een aantal dingen aan het nieuwe huis aan te kunnen passen, zoals de nieuwe aanleg van de tuin, plaatsen van zonnepanelen, en vernieuwing van het toilet.

We hebben alle benodigde documenten aangeleverd en verder werd alles geregeld regelde verder alles. Hoe fijn is dat! Voor ons gaf het totaal geen stress, we werden helemaal ontzorgd en kregen ook nog eens goede financiële adviezen.

We hadden niet veel keuzemogelijkheden wat betreft hypotheekverstrekkers, maar dat was niet erg. De doorstarthypotheek kon geregeld worden zoals we het wilden, dus dat was prima.”

Altijd bereikbaar!

En wat we vooral heel erg fijn vonden, was dat de adviseur altijd bereikbaar was voor ons. We konden haar alles vragen en voor alles bellen. Het contact was heel makkelijk te maken!

We wonen nu in een royaler huis met een aantal extra dingen, die we in Veldhoven niet hadden, bijvoorbeeld een bijna nieuwe keuken, in een veel rustigere straat, en met een eigen oprit, voor ongeveer 100 euro per maand meer vaste lasten. En we hebben alles kunnen aanpassen, wat we graag wilden.

Het wonen voelt hier voor ons gewoon helemaal goed, wij gaan nu nooit meer verhuizen!”

 

maart 2020

Altijd bereikbaar!

Contact opnemen met ADVAS is makkelijk!