Review Story Doorstarthypotheek

Wij hebben deze keer helemaal geen stress gehad! 

 

Lees het eerlijke verhaal van een jong stel met 2 kleine kinderen uit Veldhoven over hun ervaringen bij het regelen van een doorstarthypotheek voor hun  tweede woning met de hulp van de hypotheekadviseurs van ADVAS Hypotheek Experts….

“Het kostte wat moeite om ons mooie nieuwe huis te krijgen, maar met veel overbieden is het uiteindelijk toch gelukt! We hebben het voorlopig koopcontract ondertekend mét voorbehoud van financiering.

Vervolgens onze eigen koopwoning snel in de verkoop gezet. Die was binnen een week eveneens met overbieding verkocht. De overwaarde hadden we ook nodig voor de financiering van ons nieuwe huis, wisten we.

Makkelijke communicatie!

We zijn op het spoor van ADVAS Hypotheekexperts gekomen via vrienden van ons, die een goede ervaring met hen hadden. We hebben gedurende het proces contact gehad met verschillende medewerkers, maar dat was nooit een probleem.

De communicatie verliep makkelijk via zoom, de mail en whatsapp contact. We vonden het ook fijn dat ze bij ons thuis kwamen, zodat je ze ook persoonlijk kon spreken.

Toen wij onze eerste woning kochten, was het nog een gedoe met het aanleveren van allerlei documenten op papier. Nu dit allemaal digitaal kan en je ook kan zien wat je allemaal hebt aangeleverd in het systeem, wat ADVAS Hypotheek Experts gebruikt, voelt het veel minder stressvol allemaal.

Makkelijke communicatie!

Duidelijk en overzichtelijk!

Duidelijk en overzichtelijk!

De bank wil zoveel weten, maar omdat het digitaal werkt is het zoveel duidelijker en overzichtelijker. Je wordt als het ware door het systeem aangestuurd en je kan zelf controleren of je alles hebt gedaan wat je moet doen.

Dus eigenlijk verliep de hele aanvraag van onze doorstarthypotheek voor ons heel soepel. Er kwam alleen een kink in de kabel toen een van ons van baan verwisselde. Dat gaf wel even lichte stress bij de medewerkers van ADVAS, maar daar hebben wij totaal geen last van gehad.

Persoonlijk contact voor ons belangrijk!

Uiteindelijk wonen we nu in ons nieuwe huis met maar 100 euro per maand extra hypotheeklasten en met nog een bouwdepot beschikbaar, waaruit we nog zonnepanelen, rolluiken en een airco kunnen bekostigen. En dan is ons huis helemaal zoals we het willen.

We zouden zeker een volgende keer weer teruggaan naar ADVAS Hypotheek Experts, want we zijn zeer fijn geholpen. Wat we vooral erg prettig vonden was het makkelijke en persoonlijke contact.”

 

LINDA & TOMMY, Veldhoven

oktober 2022

 

Persoonlijk contact voor ons belangrijk!

Contact opnemen met ADVAS is makkelijk!