Meer zekerheid door te kiezen voor Advas Adviesgroep?

 

Als zelfstandigondernemer bent u extra kwetsbaar en dient u zich te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen, zoals;

Arbeidsongeschiktheid
Als zelfstandig ondernemer heeft u geen enkel recht op een arbeidsongeschiktheidsuitkering van de overheid. Bij arbeidsongeschiktheid heeft u dus geen inkomen. Met arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) beschermt u uw financiële positie.

Een AOV wordt altijd als een dure verzekering beschouwd, maar als u en uw gezin afhankelijk zijn van uw inkomen, dan is het verzekeren van dit risico niet onbelangrijk! Er zijn tal van (betaalbare) mogelijkheden om arbeidsongeschiktheid te verzekeren.

Pensioen
Veel MKB-ondernemers bouwen vermogen op in hun bedrijf en gebruiken vaak de fiscale FOR-regeling om een voorziening voor de oude dag op te bouwen. Vaak blijkt dit niet voldoende. Een goede pensioenverzekering, waarbij het ouderdomspensioen op een gegarandeerde manier geregeld is, levert vaak een beter resultaat op.

Nabestaandenverzekering
De startende ondernemer heeft vaak in de eerste jaren nog geen behoefte aan een ouderdomspensioen. Het regelen van een nabestaandenpensioen vanaf de start van een onderneming is echter belangrijk. Zeker als een partner en/of kinderen afhankelijk zijn van het ondernemersinkomen. U kunt hiervoor een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

Neem gerust contact op met Bram Vervoort voor een advies wat past bij uw situatie.

Bram Vervoort

Hij inventariseert uw wensen en adviseert u bij het maken van de voor u meest geschikte keuze op gebied van al uw financiën zowel zakelijk als privé.

 

spacer
afspraak maken!
spacer