Goed verzekerd zaken doen.

 

Ondernemen gaat gepaard met risico's nemen maar het beperken van het risico van uw pensioenvoorziening of het veilig stellen van inkomsten voor uw nabestaanden bij overlijden heeft u zelf in de hand.

Ook loopt u risico's bij arbeidsongeschiktheid, faillissement en bij het bereiken van de pensioengerechtelijke leeftijd ontvangt u alleen AOW.

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om (aanvullend) pensioen op te bouwen binnen uw bedrijf. Maar is uw pensioen dan ook veilig?

Vele risico’s zijn af te dekken met een pensioenverzekering. Ook een Arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt u tegen financiële tegenvallers bij ziekte.

Er zijn zowel voor de startende directeur grootaandeelhouder of als uw bedrijf al jaren bestaat, verschillende variaties van verzekeren mogelijk. Dergelijke verzekeringsarrangementen voor een Directeur Grootaandeelhouder vragen om een Hoogstpersoonlijk Advies.

Neem hiervoor contact op met BRAM VERVOORT of MARCEL HARDEMAN.

Bram Vervoort    Marcel Hardeman

Zij inventariseren uw wensen en adviseren u bij het maken van de voor u meest geschikte keuze op gebied van al uw zakelijke financiën, en uw privé-situatie nemen ze daarin ook direct mee.

 

Kifid
Erkend Hypotheekadviseur


AFM


spacer

afspraak maken!
spacer