De juiste verzekering voor uw vervoermiddel.

 

Uw auto, motor, scooter, bromfiets, boot of caravan bij Advas is het goed verzekerd met een goede dekking tegen een scherpe premie. Een verzekering afsluiten op basis van alleen een lage premie biedt vaak bij schade niet altijd de verwachte dekking. Advas Adviesgroep heeft alle kennis in huis om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste verzekering, die bij u en uw voertuig past.

WA verzekering
Wettelijk bent U voor uw auto of motor minimaal verplicht een verzekering af te sluiten tegen schade aan derden. Daarnaast bieden alle verzekeraars een variëteit van verzekeringen aan voor verschillende voertuigen.

Beperkt of Mini-casco
Verzekert schade aan auto of motor door o.a. brand, diefstal en glasbreuk. Schade aan helm en motorkleding is ook verzekerd.

Volledig Casco of All-risk
Dekt vrijwel alle mogelijke schadeoorzaken. Voor nieuwe voertuigen geldt een nieuwwaarderegeling (afhankelijk van de verzekeraar).

Hierbij dient rekening te worden houden met:
  • Waarde en leeftijd van de auto.
  • Aantal opgebouwde schadevrij gereden jaren.
  • Uw leeftijd en woonplaats.
  • Beveiliging van de auto (vanaf € 40.000,=).
  • Aantal kilometers dat u per jaar rijdt.
  • Geldig kentekenbewijs.
Advas Adviesgroep beschikt over uitgebreide mogelijkheden om verzekeringen van vervoermiddelen met elkaar te vergelijken. Niet alleen de premie, maar ook de polisvoorwaarden. Uw verzekering rechtstreeks afsluiten bij de maatschappij is in de meeste gevallen zeker niet voordeliger. 65% van alle nieuwe autoverzekeringen worden via een intermediair afgesloten! Wij vergelijken en selecteren voor u de meest geschikte verzekeringen voor uw vervoermiddel.

Neem CONTACT op met Advas Adviesgroep voor het kiezen van de best passende verzekering.

 

afspraak maken!