Het team van ADVAS staat voor u klaar.

 

Al ruim 30 jaar is ADVAS voor velen een vertrouwd adres in de regio Eindhoven voor verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële advies.

We gaan voor tevreden klanten en een langdurige relatie met onze klanten gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom willen we de beste service verlenen die mogelijk is. Dat begint met goed luisteren zodat u zich gehoord voelt. Pas dan kunnen we een passend financieel advies geven of een schade voor u regelen.

Met trots stel ik mijn team van bevlogen en ervaren professionals aan u voor:


Bram Vervoort
adviseur zakelijke relaties & pensioenen
telefoon: 040 2573544 | bram.vervoort@advas.nl

Bram Vervoort

 


Vooropleiding/ervaring
Door mijn jarenlange actieve betrokkenheid in de sportwereld van Eindhoven ken ik veel Eindhovenaren, wat voor mijn werk heel prettig is. Ik heb in mijn jeugdjaren alle jeugdselecties van PSV doorlopen, maar uiteindelijk toch gekozen voor mijn maatschappelijke carrière.
Ik ben volledig gecertificeerd op de gebieden Pensioenen, Hypotheken, Inkomen en Schadeverzekeringen. Voor vele relaties, zowel zakelijk als particulieren, werk ik als allround adviseur en vertrouwd aanspreekpunt voor pensioenen, personeels-, inkomens- en bedrijfsverzekeringen en hypotheken. Ook voor het maken van een financiële plan kunt u bij mij terecht.

Privé
Ik ben getrouwd met Peggy en trotse vader van twee dochters. Ik speel graag en verdienstelijk golf.

 


Mieke Snijkers
relatiemanager zakelijke verzekeringen & pensioenen
telefoon: 040 2573544 | mieke.snijkers@advas.nl

Mieke Snijkers

 


Vooropleiding/ervaring
Sinds 3 januari 2018 ben ik weer werkzaam bij ADVAS Adviesgroep. Ik heb in het verleden ook bij Advas gewerkt en ben op verzoek van collega’s met plezier weer teruggekomen. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche met aandachtsgebieden levensverzekeringen en pensioen bij diverse werkgevers. Nu houd ik me vooral bezig met pensioen, verzuim, EB (Employee Benefits) en zakelijke verzekeringen.

Prive:
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig in en rond het huis. Ideeën doe ik op tijdens mijn uitjes en reizen, waar ik heel veel plezier aan beleef.


 


Ibrahim Dönmez
Relatiemanager Schadeverzekering
telefoon: 040 2573544 | ibrahim.donmez@advas.nl

Ibrahim Dönmez

 


Vooropleiding/ervaring
Sinds 1 september 2019 ben ik bij Advas Adviesgroep werkzaam als Relatiemanager Schadeverzekeringen. Ik heb ruim 18 jaar ervaring in het verzekeringsvak en doe mijn werk met heel veel plezier. Ik ben uw aanspreekpunt voor alle vragen over schadeverzekeringen en schadeafhandeling. Mijn passie ligt bij het volledig ontzorgen van klanten. Ik breng de risico’s voor de klant duidelijk en inzichtelijk in kaart, ik zorg voor een optimaal advies en een adequate schadebehandeling. Het persoonlijk contact en het adviseren in risico’s maakt mijn werk extra interessant en zorgt altijd voor de nodige uitdagingen. Samen met mijn collega’s staan wij voor u klaar en gaan wij graag voor u aan de slag om uw verzekeringenpakket nog beter en completer te maken.

Prive:
Ik ben getrouwd en ik heb twee dochters. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Naast mijn dochters die ik als grootse hobby heb doe ik graag wandelen en tuinieren.
Jacqueline van Hameren
Relatiemanager schadeverzekeringen
telefoon: 040 2573544 | jacqueline.van.hameren@advas.nl

Jacqueline van Hameren

 


Vooropleiding/ervaring
Ruim 15 jaar ben ik al werkzaam in de financiële dienstverlening en ik doe het nog steeds heel graag. Werken bij Advas voelt voor mij als een "warm bad". Ik ben het aanspreekpunt voor klanten als het gaat om schadeverzekeringen. Voor alle vragen die u heeft over uw schadeverzekeringen en de afhandeling van uw schade kunt u bij mij terecht. Ik doe dan samen met mijn collega’s mijn uiterste best om uw schade snel en nauwgezet af te handelen, zodat u weer verder kan.

Prive:
Ik ben getrouwd met Robin. We hebben één dochter en zijn de trotse opa en oma van 2 kleindochters. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door wandelend met onze honden of gezellig met mijn gezin, familie en vrienden.
Marian Dinnessen
Adviseur hypotheken & financiële planning
telefoon: 040 2573544 | marian.dinnessen@advas.nl

Marian Dinnessen

 


Vooropleiding/ervaring
Vanaf 1 juni 2017 ben ik werkzaam bij Advas Adviesgroep als “erkend” financieel adviseur. Ik heb altijd in de financiële dienstverlening gewerkt en sinds 1 december 2009 in de functie van "Erkend Hypotheek Adviseur". Het leuke aan mijn werk is het zorgen voor financiële rust voor onze klanten tijdens bepaalde fases in het leven, o.a. bij de financiering voor de aankoop van een woning. Naast hypotheken kun je bij mij ook terecht voor consumptieve financieringen en vragen over levensverzekeringen en opbouw van vermogen voor later.

Prive:
Ik woon samen met mijn twee kinderen en mijn vriend in Lieshout. Ik maak iedere dag een wandeling met mijn honden en ga iedere week naar de sportschool. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid bij de plaatselijke carnavalsvereniging waar ik heel wat vrije uurtjes aan besteed.
Natalie Bax
Relatiemanager schadeverzekeringen
telefoon: 040 2573544 | natalie.bax@advas.nl

Natalie Bax

 


Vooropleiding/ervaring
Ik ben sinds juni 2019 werkzaam bij Advas Adviesgroep in de functie van Relatiemanager Schadeverzekeringen. Voor mij was de verzekeringsbranche helemaal nieuw, maar ik heb in korte tijd al heel veel bijgeleerd en ben ook bezig om alle benodigde certificaten te halen. Ik merk dat ik de verzekeringswereld super interessant vind en werken bij Advas is helemaal leuk.
Ik hou me bezig met particuliere verzekeringen. Dus als u uw auto of huis wilt verzekeren, help ik u graag verder!

Prive:
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te koken en tijd door te brengen met familie en vrienden. Ook ga ik graag op vakantie naar verschillende steden in Europa om andere culturen te leren kennen
Johan Ras
Relatiemanager schadeverzekeringen
telefoon: 040 2573544 | johan.ras@advas.nl

Johan Ras

 


Vooropleiding/ervaring
Al in mijn studietijd maakte ik kennis al met het verzekeringsvak. Het werk in de financiële dienstverlening beviel mij zo goed, dat ik in het verlengde van mijn opleiding (HBO-personeelswerk) geen ander werk meer heb gezocht. Ik ben vijf jaar werkzaam geweest voor een andere intermediair, en vanaf 2006 ben ik in dienst bij Advas Adviesgroep. Ik ben gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren en zakelijke relaties.

Prive:
Ik woon in Geldrop en ben de trotse vader van Esmée. Alhoewel ik altijd een sportief mens was, heb ik een grote hekel aan fietsen. Tennissen heb ik zeer verdienstelijk gedaan, maar dat komt er helaas door een blessure niet meer van.
Marcel Hardeman
Adviseur bedrijfsrelaties & financiële planning
telefoon: 040 2573544 | marcel.hardeman@advas.nl

Marcel Hardeman

 


Vooropleiding/ervaring
Na mijn opleiding HEAO Bedrijfseconomie werk ik sinds 1986 in de financiële dienstverlening. Eerst bij diverse verzekeraars, later bij een makelaar in onroerend goed en verzekeringen. Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van de Advas Adviesgroep.
Het verzekeren van MKB-bedrijven en ondernemers is mijn specialiteit. Verder heb ik na ruim 25 jaar in het vak veel ervaring opgedaan in het adviseren over verzekeringen, hypotheken en financieringen, met als nieuwe specialiteit: het adviseren van (ex-)partners bij de financiële afwikkeling van echtscheidingen. Ik ben in het bezit van alle relevante diploma's en opleidingen op het gebied van financiële dienstverlening, waaronder Assurantie-A en B en Erkend Hypotheek Adviseur.

Prive:
Ik ben getrouwd met Anneke en samen hebben we drie zoons. Afkomstig van de Veluwezoom, maar sinds 2000 woonachtig eerst in Aalst-Waalre, nu in Eindhoven. De voordelen van het goede Brabantse leven zijn mij inmiddels bekend.
Ik heb als nevenfunctie: Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in de gemeente Waalre. Al ruim 80 bruidsparen hebben onder mijn leiding elkaar het "Ja-woord" gegeven.
Bent u tevreden, vertel het uw vrienden en familie.
Kan het beter, laat het mij persoonlijk weten.
Dat helpt om ons continu scherp te houden en te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Marcel Hardeman
directeur/eigenaar
06 51628799

 

Bekijk voor meer informatie onze DIENSTENWIJZER en informatie over hoe we met uw gegevens omgaan

 

afspraak maken!